MC-KCI 25v

Kerhon keuliva logo ja parikymmentä innokasta kerholaista tavattiin Keppanakellarin illallispöydässä. Juhlimme kerhomme 25-vuotista taivalta 29.5.2019 juhla-ajon, hyvän seuran ja ruuan merkeissä. Keppanakellariin (Tammelan Liesjärvellä) siirryttiin ryhmäajolla hieman eri reittejä pitkin, kukin halunsa mukaan. Motoristit onnistuivat tällä kertaa löytämään määränpäähän vähintään neljää eri reittiä pitkin vaikka lähtöpaikkana suurimmalla osalla olikin tällä kertaa nosturin vanha portti. Perillä meitä odotti ystävällinen palvelu ja nopea keittiö joka palveli näinkin suurta ryhmää nopeasti herkullisilla annoksilla. Viralliseksi osuudeksi riitti seurustelu muiden kerholaisten kanssa, toki koitimme muistella kerhon alkuhetkiä vaikka jäimmekin kaipaamaan kerhoa neljännesvuosisadan menestyksekkäästi johtanutta Hannua paikalle. Kiitos osallistuneille ja kerholle menestyksekkäitä vuosia myös tulevaisuudessa!